OM PAPERWALL

Paperwall er et nyt og innovativt tegnefællesskab. Det hele startede med at der opstod et behov, der skulle dækkes i vores egne hjem. Et behov som vi ikke følte at andre kunne dække for os, i hvert fald ikke med samme mængde kærlighed.

Vores sortiment består af forskellige kollektioner, med hver deres stil og præg. De afspejler alle rum, alle typer mennesker og vi går efter at man på en måde, kan se sin egen indretnings- samt daglige stil. Til tider vil der være gæstekunstnere inde, for at sætte deres præg på vores shop og kollektioner.

Hos Paperwall, går vi op i at gøre godt for andre, for at gøre godt for sig selv, derfor arbejder vi udelukkende med en god klimapolitik. Vi gør det både for os selv og for jer, da naturen er vores største inspirationskilde og derfor ikke skal gå til spilde.

Vi har ikke et kæmpe lager. Vi køber ikke 10.000 plakater hjem af gangen. Vi tror på at vores arbejde har identitet, sjæl og at det ikke skal masseproduceres. Vi tror på individualisme og at alle har ret til at udtrykke sig visuelt. Derfor vil du på sigt også få mulighed for selv, at sætte dit præg på nogle af vores plakater.

Vi er et lille fællesskab, der til dagligt arbejder på forskellige reklamebureauer og tegnestudier. Vi har så stor forkærlighed for vores arbejde, at vi ikke kan slippe det efter kl 17. Derfor bliver der dagligt skitsere, leget og arbejdet på nye og kommende designs, som kan sætte præg på væggene i de danske hjem.