Om Paperwall.dk

Paperwall er et nyt og innovativt tegnefællesskab, som blev skabt, da der opstod et behov der skulle dækkes i vores egne hjem. Et behov som vi ikke følte at andre kunne dække for os, i hvert fald ikke med samme mængde kreativitet og nytækning.

Unikke illustrationer
Tør udfordre med farver
Høj kvalitet
God klimapolitik

Hvordan og hvorledes

Vi er et lille fællesskab, der til dagligt arbejder på forskellige reklamebureauer og tegnestuer. Vi har så stor forkærlighed for vores arbejde, at vi ikke kan slippe det efter kl 17. Derfor bliver der dagligt skitsere, leget og arbejdet på nye og kommende designs, som kan sætte præg på væggene i de danske hjem.

Vores sortiment består af forskellige kollektioner, med hver deres stil og design. De afspejler alle rum i hjemmet og alle typer mennesker, og vi går efter at man kan se plakaterne i sin egen indretningsstil. Til tider vil der være gæstekunstnere inde, for at sætte deres præg på vores shop og kollektioner.

Vi har ikke et kæmpe lager. Vi køber ikke 10.000 plakater hjem af gangen. Vi tror på at vores arbejde har identitet, sjæl og at det ikke skal masseproduceres.

– Hos Paperwall arbejder vi udelukkende med en god klimapolitik.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart